Doel

Middels de verenigingsactie willen wij geld ophalen voor nieuwe voetbaldoeltjes. Het streefbedrag bedraagt €1000,-. Dit zijn gemiddeld 21 bezoekers per wedstrijd. Trommel je teamgenoten bij elkaar, koop allemaal een wedstrijdkaartje voor FC Eindhoven en sponsor daarmee het sportproject ... Lees meer

AANTAL BEZOEKERS

CAMPAGNE

Verplaatsbare voetbaldoeltjes

Middels de verenigingsactie willen wij geld ophalen voor nieuwe voetbaldoeltjes. Het streefbedrag bedraagt €1000,-. Dit zijn gemiddeld 21 bezoekers per wedstrijd. Trommel je teamgenoten bij elkaar, koop allemaal een wedstrijdkaartje voor FC Eindhoven en sponsor daarmee het sportproject van de club. De actie geldt voor alle thuiswedstrijden van FC Eindhoven in de Jupiler League 2017/2018.

 1. Klik op de wedstrijd die je graag wil bezoeken
 2. Koop een wedstrijdkaartje
 3. Geniet van een heerlijke avond voetbal
 4. Spaar tegelijkertijd voor nieuwe voetbaldoeltjes

Verplaatsbare voetbaldoeltjes t.b.v. jeugd en senioren
Meer info over de voetbaldoeltjes volgt binnenkort. 

Verenigingsactie
In samenwerking met FC Eindhoven organiseren wij een ludieke verenigingsactie. FC Eindhoven gaat ons helpen bij het crowdfunden van verplaatsbare voetbaldoeltjes. Voetbaldoeltjes voor leden van ZSC Westerhoven, door leden van ZSC Westerhoven. Bij aanschaf van wedstrijdkaarten schenkt FC Eindhoven een cashback-bedrag naar de nieuwe voetbaldoeltjes waar wij voor sparen. 

 • Een kaart voor de jeugd kost €5,- waarvan €2,- CASHBACK
 • Een kaart voor volwassenen kost €13,- waarvan €4,- CASHBACK

Contact

 • Sportpark de Koolakkers
 • Postadres:
  Voetbalvereniging ZSC
  Postbus 19 Westerhoven
 • Bezoekersadres:
  Koolakkers 7
  5563 AV Westerhoven
 • T: 0402040279
  E: